Startsida / Inlägg

Fika i klackar boxen är här!

av Maria
nyttiga-bullar-recept-50-kopia nyttiga-bullar-recept-50-kopia-2 nyttiga-bullar-recept-50

Häromdagen fotade jag och Sara bilder på Millesgården, en mycket vacker plats på kartan som är värd att besöka. Vi gick banananas med bilderna och insåg att man faktiskt kan fika glammigt, inga konstigheter med det. Förresten Fika i Klackar Boxen är här! Jag erbjuder ett glutenfritt och mer hälsosamt alternativt till det traditionella fikat. Både medarbetare, kunder och ni kan äta mängder av härligheter med gott samvete. Rawbollarna, som är allas favorit, är en perfekt mumsbit att ha till kaffet- fria från gluten, raffinerat socker med underbar smak. Har ni några frågor, tveka inte på att höra av er till info@kockeniklackar.se. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB