Startsida / Inlägg

Livet som entreprenör Del 7

av Maria

nyttiga-bullar-recept-66Black friday? Nej, orange is the new black såklart! Så här kan ”mitt” kontor se ut –  färgglatt, stabil kaffe i handen och skrattattacker. Varför skrattar jag så mycket? För att jag har insett att jag är 25 år och har redan en samlingsbok på situationer som är galna. En dag ska jag berätta allt så ni kan få ta del utav alla dessa skrattstunder också. Det senaste skrattet gäller min första kritikbubbla från typiska tjejer som kritiserar andra tjejer för reportaget med Postkodlotteriet. Hård attityd ja men jag vet att det finns ett större gäng kvinnor som håller upp varandra i alla lägen. Heja oss! Utöver detta har jag valt att göra vissa förändringar innan jag kan vända blad för detta år. Det har varit ett tufft beslut men det känns väldigt rätt och så fort jag får ropa hej så berättar jag det för er också. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB