Startsida / Inlägg

Nyttig Fika

av Maria
Nyttig Fika Nyttig fika

Nyttig fika Nu är det en del prat om mina Fikaboxar men jag är väldigt förtjust i dem. Vill ni också smaka så får ni beställa HÄR och jag bjuder självklart på första boxen. Alla ska ha rätt till nyttigare fika! Utöver detta kan jag berätta kort om hur det går med mina ändringar sen årskiftet. Ni som följt mig vet att jag varit tjejen med många bollar i luften och nyligen började jag känna att den stilen inte passar mig alls. Usch! Bara för att man är på ett visst sätt betyder inte det att man alltid behöver vara så, man får ändra sig när man vill. Tur det! Jag har självklart bollar i luften idag också men allt är mer tydligt och för första gången på väldigt länge ger min vardag mig energi istället för att bara ta. Hemligheten? Låt kroppen få styra dig lika mycket som dina drömmar. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Emma Lindström och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB