Startsida / Inlägg

#goals

av Maria

Det är bara torsdag och redan ska det bubblas till. På fyra dagar har jag lyckats bocka av två utav min största mål för år 2017. Ska jag skratta eller gråta? Kör nog varannat varv. Jag berättar allt inom kort men först måste jag smälta det som hänt med mina närmaste. För inte så länge sedan levde jag slaviskt efter The secret, det vill säga att om du vill du något så tänker du endast positivt och då kommer allt enkelt till dig. Det gick vägen för mig men för några månader sedan insåg jag att det är rätt korkat att tänka efter den regeln. Varför? För den är väldigt egocentrisk och handlar bara om en själv. Jag kastade hela teorin ur mitt liv och började se värdet av vi och oss. Framgång är tråkigt utan mina medmänniskor. Jag har blivit en varmare person (jag har varit oförskämt hård) och insett hur mycket bra människor det finns och vad mycket vi behöver varandra. Idag när jag definierar en dröm ser jag ett vi i det och inte endast jag. Inget slår en kaka som man får dela med andra. Det har lett till att jag fått en vacker relation till min familj, mina vänner och alla nya människor jag möter på. Det är tillsammans vi är starka, klyschigt men sant.  Ta hand om er!

#goals Min dröm med fikaboxarna är att sprida sundare fika allternativ i Sverige. Att äta för mycket socker på jobbet skadar oss mer och jag vill att vi alla får en chans att må bättre i vår vardag.  

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB