Startsida / Inlägg

Alla hjärtans dag

av Maria

Sockerfri julgodis_-41Glad alla hjärtans dag till er! Jag är supersingel och har firat årets klyschigaste dag med min egen fikabox. Från mig till mig med mängder av kärlek. Om ett år ska mina fikabollar vara det perfekta komplementet till rosorna för alla. Det vore en dröm! Nu ska jag fortsätta äta från min fikabox samtidigt som jag ska mysa med pintrest och hitta inspiration till det perfekta matbordet till min lägenhet. Inte långt kvar nu 🙂 Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB