Startsida / Inlägg

Liten helg, många minnen

av Maria

Vilken energigivande helg! Fått tid med alla mina närmaste, ätit för god mat, firat lägenheten igen, klappat på en mage med en bebis i som jag ska bli faster till, dejtat mig själv och mycket mer. Har jag berättat hur mycket jag älskar helg?  All ära till att jobba hårt och dygnet runt men jag har aldrig varit så kreativ som nu när jag vågar vila också. Prova det vetja! Sockerfri julgodis_-43Min helg summerad av en bild. Ta hand om er! 

 • Tjänstgörande redaktörer: Emma Lindström och Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori, Patric Hamsch
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB