Startsida / Inlägg

Drömkök

av Maria

Kocken i klackar kök En liten smygtitt in i mitt kök. Gråa luckorna är från Ikea och resten är mix från alla håll och kanter. Varje gång jag kliver in där får jag ett fånigt leende eftersom jag är nöjdare en nöjdast med resultatet. Det kommer att bli underbart att få laga alla mina rätter till er härifrån. Ta hand om er!

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning & Erik Melin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt Hellsing, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB