Startsida / Inlägg

Ny lägenhet, nya tag!

av Maria

Äntligen kan jag kasta bort en stor boll från min luft, nämligen min lägenhetsrenovering. Jag har äntligen flyttat in i min egen koja och resultatet blev succé. Jag har skaffat mig flera vuxenpoäng på vägen och lärt mig att renovering kostar mer och tar längre tid än vad man räknat med. Därför ska jag göra allt i min makt för att undvika sådana projekt framöver. Tanken var att lägga upp mitt första recept från lägenheten nu men upptäckte att min kamerasladd är kvar på jobbet. Imorn får ni både recept och bilder på lägenheten, vi hörs då! Ta hand om er!

Picknick recept Bilden är tagen för någon vecka sedan när det var varmare än varmast och man kunde äta ute på trädgården. Denna sallad var den godaste jag ätit på länge och som ska få vara inspiration till morgondagens middagsplaner. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB