Krogbloggen testar Bun bun truck
avI dag käkade jag frukost med min kompis Devi. Hennes farmor har kommit på besök från New York – och Devi har skrivit ett matschema för varje måltid och dag som farmodern ska tillbringa i Sverige. Ett bättre barnbarn kan jag inte tänka mig.
Hur som helst, efter frukosten gick jag förbi Hornstulls marknad och käkade en bánh mì – som jag spått ska bli nästa mattrend i Stockholm. Den här gången testade jag Bun bun trucks specialmacka, med bland annat en terrine på grishuvud. Den var helt okej, även om jag tyckte baguetten var lite för kall och lite för seg. Men kombinationen paté, sriracha och koriander är naturligtvis fantastisk.
Direkt efteråt klämde jag även en quesadilla från en annan matvan, men eftersom det var typ den fjärde måltiden på lika många timmar så måste jag nog återkomma för att kunna ge en rättvis recension.
Då det vankades mat blev jag inte direkt förvånad när även Devi och hennes farmor senare dök upp på marknaden.
– Pretty good, var farmoderns dom över Bun bun truck.
Jag är benägen att hålla med.