Startsida / Inlägg

Helin i mixade zonen på lördag?

av Robbie Lauler

Missar dagens träning och presskonferens eftersom vi spelar in Laul Calling samtidigt. Programmet läggs alltså ut TORSDAG klockan 12.00 och i studion förutom Bank, Niva & jag själv – Hasse Backe. En klinisk gäst med tanke på sina sju år i Danmark, mästartränare i FC Köpenhamn.

Vi förde diskussioner med Sebastian Larsson som var positiv till att komma men Lasse Tick-tack tog beslutet att Sebastian inte fick komma eftersom det låg utanför landslagets ordinarie medieaktiviteter. Enligt Tick-tack var det extra känsligt inför just matchen mot Danmark vilket kanske säger något om hur viktig den är.

Fått en del undringar om Sportbladets utsända ställde frågor till Zlatan på presskonferensen i går, det gjorde vi inte, men Fitness försökte men varje gång han viftade till sig ordet blev han nedvinkad av presschefen Saleteg som delar ut ordet under presskonferenserna. Tydligen var detta order från Zlatan som pratar med vår chefredaktör – men inte med våra reportrar. Helin i mixade zonen på lördag?

 • Tjänstgörande sportredaktör: Johan Lundin
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB