Startsida / Inlägg

När Henke Larsson hittade miss Modin på herrarnas

av Robbie Lauler

Vi hann faktiskt med en liten avstickare från allt jobb i kväll. Wennman jr, Bank och jag gick på Terminator Salvation. Fru Wennman var med också, hon är nere på besök. Till skillnad från U21-spelarna vars fruar (?) och flickvänner bor på ett väl avskilt pensionat i en annan del av Båstad, bor Wennmans nu i samma hotellrum och jag vet inte om det är så klokt, Wennman jr var faktiskt lite ofokuserad på dagens presskonferens.

I alla fall, Terminator Salvation fick starka + av Bank, starka ++ av Wennmans och starka +++ av mig. Jag satt klistrad hela tiden och blev till och med lite rörd mot slutet. Det kan hänga ihop med att vi har jobbat väldigt mycket tjugo dagar i sträck nu.

Pressade Labinot Harbuzi på vem som är U21:s bästa filmare men han bara flinade och sa att det fanns några kandidater. Om inte informationschef Nystedt ringt i matklockan hade jag nog fått ur honom ett par namn till slut.

Om jag spekulerar fritt gissar jag att Berg vet hur man lägger sig (det ska han göra i alla fall), Wernbloom så klart och kanske Bajrami.

Lördagseftermiddagen ägnades delvis åt ännu en journalistmatch.

Svarta tröjor: Mårthen från fotbollssverige.se, han som kallas Disco, Jens Tolgraven, miss Modin, Lund och Lauler.

Ljusa tröjor: Bank, Vikingstad, Wennman jr, Joakim från fotbollssverige.se, Jihde och Orrenius.

Allt avgjordes på straffar och där hade svarta laget nerverna under bäst kontroll. Då hade vi ändå tappat Lund en stund innan som fick ont i en nagel, stackarn.

Snacket på presskonferensen handlade mest om filmningar och protester. Ganska intressanta saker har sagts och det avhandlas i söndagens tidning.

Under söndagen är spelarna träningslediga, endast en joggingtur står på schemat. Någon form av mediaaktivitet är inplanerad framåt kvällen, på dagen blir det troligtvis ett besök på Serbiens presskonferens som hålls på Örenas Slott i Glumslöv. Serberna verkar bo ståndsaktigt, var Glumslöv ligger har jag dock ingen aning om.

På förmiddagen ska Svab på Henkeborgs Dagblad ta med oss på en bättre brunch och apropå Henke Larsson hände en kul grej på matchen i förrgår: miss Modin var på jakt efter en toalett, hittade en men upptäckte snabbt att det endast var karlar där inne. På väg ut stötte hon på Henke:

– Här inne får väl inte du vara? sa Larsson och det hade han förstås helt rätt i.

Ungefär så.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Jesper Thedéen
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB