Startsida / Inlägg

Jag blev utkastad från hotellgymmet

av Robbie Lauler

Zlatan Ibrahimovic slutar i landslaget efter VM 2010? Nej, det känns inte så. Det kändes som att Zlatan sa så där för att få igång lite snack, han slängde ut ett köttben och vi tände till. Han fortsätter garanterat. Inte en chans att Zlatan slutar i landslaget vid 29 års ålder.

Annars var det en ganska underhållande presskonferens. Zlatan såg ut som ett oväder när han kom in i den lilla salen på Corinthia Palace Hotel & Spa som måste vara det sunkigaste femstjärniga landslaget bott på senaste åren. Han suckade och himlade med ögonen när Lasse Tick-tack inledde presskonferensen med ”Vi börjar med frågor på engelska”.

Men skenet bedrog. Zlatan radade upp oneliners. De finns på sajterna.

Roligast var när Zlatan fick frågan vad han tyckte om förbundskapten Lagerbäck som skruvade sig som en metmask på stolen bredvid. Lagerbäck böjde sig fram och viskade till Zlatan ”Du behöver inte svara” men Zlatan svarade och fick ihop en ganska fin hyllning till slut.

Konkurrenten hade en fantastisk artikel i tidningen i dag. Under rubriken ”MALTA INTE KARTLAGT – VI STRUNTADE I DET” följer en lång text som avslutas med att spionen Thomas Sjöberg säger:

– Jag såg Malta senast mot Georgien, och det känns skönt att säga att vi har stenkoll på dem. Vi ska ha respekt för dem, det finns inga blåbärslag längre, säger Sjöberg.

…men det kanske vänder.

Själv blev jag utkastad från hotellgymmet i eftermiddags. Jag stod på skidmaskinen och förberedde mig för ett eventuellt Vasalopp, hade Maidens ”Children of the Damned” på repeat i iPoden och när jag var klar och skulle bygga lite triceps kom gymchefen fram.

– Du kan inte vara här inne om du inte har några skor på dig.

Men jag har ju skor på mig? svarade jag och pekade på mina sandaler.

– Du måste ha riktiga skor, menade gymchefen.

…så nu har man något att skylla på i alla fall.

Mycket snack om harmonin i landslaget just nu och det verkar faktiskt vara sant – stämningen är på topp i Blågult. Enligt uppgifter till den här bloggen samlades alla 22 spelare på Zlatans hotellrum i kväll för att spela Den försvunna diamanten.

– Det har inte hänt så ofta. Det är det nya, glada landslaget, säger Johan Elmander halvt på skämt, halvt på allvar.

Till sist; sådant här blir man glad av att läsa.

  • Tjänstgörande sportredaktör: Christoffer Glader
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB