Nu slutar vi snacka om domarinsatser hit och dit, eller i alla fall gör den här bloggen det för ett tag, jag tänkte vara ledig en dag, men slänger ut omgångens lag i brist på annat:

Pär Hansson, Helsingborg
Vilka fötter. Hade platsat som mittback i Malmö FF.

Anton Tinnerholm, Åtvidaberg
Utvisad på tilläggstid mot Gais men det hindrar inte att han gjorde 90 väldigt bra minuter dessförinnan.

Morten Skjönsberg, IFK Norrköping
En av förklaringarna till att Blåvitt inte fick ut särskilt mycket av sitt stora spelövertag.

Niklas Backman, AIK
Efter en halvsvajig insats mot Mjällby (trots 0-0) visade AIK att de vill prestera allsvenskans bästa försvarsspel även i år. Chefen heter som vanligt Niklas Backman.

Mathias Florén, IFK Norrköping
En annan förklaring till att Blåvitt inte fick ut särskilt mycket av sitt stora spelövertag.

–

Ardian Gashi, Helsingborg
Extremt nyttig bolluppsamlare under de perioder Helsingborg manglade tillbaka Elfsborg i styrkebeskedet på Olympia.

Martin Ericsson, Häcken
Inte sett honom så bra sedan han slog igenom i Blåvitt, kan det varit 2001?

Yussif Chibsah, Djurgården
Sänkte en motståndare, fick en lagkamrat utvisad och tog sedan hand om mittfältet när Dif spelade med en man mindre.

–

Majeed Waris, Häcken
Två mål, en assist men kunde gjort fler poäng när Häcken stressade, pressade och sprang sönder Malmö FF fullständigt.

Celso Borges, AIK
Ingen behöver tvivla längre: den costaricanska anfallaren är briljant när han får den tid och de ytor Kalmar bjöd på.