Saker (förutom Aftonbladet) som styrs av SSU-konflikten 1999. Vi har hela listan

Samtidigt som de flesta är djupt oroade och diskuterar allvaret i Socialdemokraternas organisatoriska och politiska haveri, finns det andra som vet vad det verkligen handlar om. I Svenska Dagbladet idag fick vi lära oss att ”drevet mot Juholt styrs inifrån S”, det är ”riggat som en fälla inifrån den nyliberalt orienterade högersocialdemokratin”.

Det finns ”en hel kedja av indicier och bevis som pekar i den riktningen” menar artikelförfattaren. Uppgifterna om att enbart halva hyran ska betalas vid samboskap formulerades exempelvis först den 10 oktober då de ”helt plötsligt och som av en händelse kom upp på riksdagens hemsida”.

På Aftonbladets ledarredaktionen är vi chockade. Vi har träffat Mikael Damberg och aldrig trodde vi att den välkammade valpen besatt initiativförmåga nog att hacka riksdagens hemsida i syfte att kuppa partiet. Fantastiskt! Men naiva som vi är trodde vi ju också att Aftonbladets avslöjande handlade om vanlig journalistik .

Nu vet vi att det i själva verket styrdes ”inifrån s”.

I ljuset av detta har vi idag i hemlighet undersökt Jan Helins rum på jakt efter övervakningsutrustning och eventuella marionettsnören. Det mest misstänkta föremål vi fann var en blågrön fisk uppe på väggen (färgerna är uppenbart kod för en koalition av nyliberala socialdemokrater och miljöpartister). Vi ämnar studera den mer i detalj när Helin går hem.

I skrivande stund är det oklart hur Morgan Johansson passar in i den nyliberala socialdemokratiska konspirationen men vi misstänker att han på något sätt är en femtekolonnare.

Kritiken mot Håkan Juholt som handlar om A-kassan måste även den på något sätt vara en avledningsmanöver: onekligen listigt av högerfalangen att läcka kritik mot Juholt som uppfattas komma från vänster.

För alla dem av oss som inte var med vid SSU-konflikten 1999 (eller eventuellt har växt upp) kan det vara svårt att förstå hur ett politiskt haveri orsakat av inkompetens och usel krishantering i själva verket är en konspiration som mynnar ur SSU-konflikten 1999. Men det är det minsann många fler saker som gör! 

Aftonbladets ledarredaktion ger er därför listan:

Saker (förutom Aftonbladet) som styrs av SSU-konflikten 1999.

Bermudatriangeln: insamlad data indikerar paranormala eller utomjordiska aktiviteter. Vi vet bättre…Vänsterfalangen har byggt den för att vrida tillbaks tiden till innan den svenska kreditavregleringen.

Evighetsmaskinen: nej du har inte hört talats om den, och det är just det som är grejen. Existensen av denna energikälla mörkades av Mikael Damberg i syfte att öppna upp för Prime-sossarnas kärnkraftskampanj.

Hemlig varginplantering i Värmland: det fanns åtta vargar i Värmland 1984, 25 år senare var de 240. We say no more, men vi vet att Värmland är ett högerdistrikt….

Krisen i Grekland: är egentligen bara en hägring skapad av SSU-högern. Krisen skall bli ”bevis” för det ”nödvändiga” i att skapa ett Europas Förenta Stater och därmed sälja ut Sveriges nationella självbestämmande.

Svininfluensan: den skapades medvetet av vänsterfalangen för att kunna ställa till med massvaccinering (jäkla kollektivister) och genom sprutorna radiostyra människor till att betala 300 procent i skatt och återställa Hylands hörna, 

Håll i foliehatten! Nu blåser det inom svensk socialdemokrati!

Katrine Kielos

Senaste inläggen