Ledarredaktionens guide till Moderaternas nya arbetsgrupper

Efter en lång tid av kritik mot Moderaternas passivitet har Fredrik Reinfeldt beslutat bilda fem arbetsgrupper som ska utveckla partiets politik inför valet 2014. Fem toppmoderater har också satts som arbetsledare för dessa grupper.

Ledarsidan har fått några korta kommentarer från arbetsledarna där de presenterar sig och berättar hur de ser på sitt uppdrag.

– Hej, jag heter Sofia Arkelsten och jag ska leda gruppen som ska utveckla Moderaternas klimatpolitik. Mitt uppdrag är att göra Centerpartiet onödigt inför valet 2014.

– Hej, jag heter Margareta Pålsson och jag ska leda gruppen som ska utveckla Moderaternas skolpolitik. Mitt uppdrag är att göra Folkpartiet onödigt inför valet 2014.

– Hej, jag heter Filippa Reinfeldt och jag ska leda gruppen som ska utveckla Moderaternas hälso- och livsstilspolitik. Mitt uppdrag är att göra Kristdemokraterna onödiga inför valet 2014

– Hej, jag heter Beatrice Ask och jag ska leda gruppen som ska utveckla Moderaternas kriminalpolitik. Mitt uppdrag är att se till att Sverigedemokraternas försök att etablera sig som tuffast mot skurkar misslyckas.

– Hej, jag heter Anders Borg och jag är Europas bästa finansminister. Jag tar ansvar och är snygg i svart t-shirt.

Daniel Swedin 

Senaste inläggen