Startsida / Inlägg

Revolution runt hörnet

av Ingvar Persson

Staffan Hörnberg, nyss sparkad rektor för internatskolan Lundsberg är upprörd. I intervjuer och på Facebook svär han och ömkar sig om vart annat. Skolinspektionens beslut att stänga skolan beskrivs som ”respektlöst”.

Det är antagligen det mest nedsättande Hörnberg kan säga.

På Aftonbladets TV kan vi se Ian Wachtmeister pladdra om rättsövergrepp och vänsterangrepp, och styrelsen har ställt sina platser till förfogande. På SVT Debatt skriver frilandsjournalisten och den tidigare eleven Ebba Wallmén att klasshat och avundsjuka stängt Lundsberg.

Den svenska överklassen har inte varit lika skakad sedan hungerkravallerna 1917.

Ingvar Persson

almedalen annie lööf arbetslöshet centerpartiet dagens lista eu flyktingar fredrik reinfeldt kristdemokraterna moderaterna Robert Nyberg satir serie skola socialdemokraterna stockholm sverigedemokraterna Vilgot vilgot på arbetslinjen vinst i välfärden
 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB