Kan Ebba Busch Thor svara på varför Kristdemokraterna existerar?


ebba-busch-thor

Ebba Busch Thor vill en sak: flytta makt från de feta statsrådsfåtöljerna på regeringskansliet till ditt IKEA-köksbord. Mellan dig och Stefan Löfvens klåfingriga sosse-händer som vill kontrollera ditt liv och mata lata med feta sparvar står bara Ebba. Och ibland Annie Lööf då.

Ebba Busch Thor har kommit på en fantastisk teknik för att inte göra sitt eget parti förbannat samtidigt som hon ”går genom rutan” och lockar nya väljare till partiet vars stöd annars minskar i takt med dödstalen. Denna teknik går ut på att hon säger saker som inte går ihop och är totalt ologiska men gör det väldigt självsäkert.

Några exempel:

”Det finns inget egenvärde i höga aborttal” sa hon till Expressen. Frågan är om det finns ett egenvärde i Kristdemokraternas fortsatta existens?
Vi får fråga Ebba Busch Thor, hon tycker antagligen både ja och nej på samma gång.

Senaste inläggen