Parodi: Gubbdansen

av alexherman

Nu har jag verkligen tvingats att ligga i hårdträning med vår nästa dans, ”Gubbdansen”. Jag gjorde den så dåligt att jag inte ens HANN åka ut ur tävlingen.. innan jag fick sparken.. detta var ju muntert!

vad är oddsen!?

av alexherman

YEEES!!! Veckans tema är film, vilket ska bli oerhört roligt, det känns som att en väldigt spårad sändning väntar på Fredag. Men jag ÄLSKAR att produktionen lyckades pricka in min absoluta favoritfilm och ge till mig utan att de hade någon aning, vad är oddsen!? Så en sanslöst nöjd Alex ska nu ge sig på den stora utmaningen att gestalta Lejonkungen i en Rumba, jag har aldrig varit osäkrare inför en Fredagsdans haha…

IMG_20150330_133948

mumsig matlåda

av alexherman

Snacka om skillnad på ljudnivån i träningssalarna mot från början och nu. Vi är ju bara typ hälften kvar av deltagarna nu, så sorgligt haha! Nu får vi hålla hårt och ta hand om varandra extra mycket. Häromdan så var det ett sånt roligt moment i lunchrummet, NÅGON (behöver inte nämna något namn) hade en matlåda som innehöll köttbullar och makaroner.. MED KAVIAR PÅ HAHA!!! Det vart rena partystämningen, folk började skrika och tjoa till höger och vänster! ”SKA DU ÄTA DET DÄR?!?!”, ”SKÄMTAR DU ELLER?!”, jaa Maries ansikte talar ju för sig själv haha!

20150325_122925_resized
20150325_122937_resized

Full fart

av alexherman
PicsArt_1426449553477

Nu är vi snart halvvägs in i säsongen och vi deltagarna börjar verkligen få kläm på detta. Både hjärnan och kropparna börjar verkligen förstå dansens värld och mönster. Nivån är fortfarande sanslöst hög på danserna och stämningen i gruppen är till och med ännu bättre än i början. Nu har ju folk börjat åka ut ur programmet så vi håller hårdare i varandra nu och försöker ta vara på all träning och stunder med varandra. En sak är i alla fall säker. Det är någon speciell egenskap hos alla deltagare och dansare som har kvalat oss in till programmet och när man släpper lös alla dessa i samma rum så blir det så roligt och härligt att man aldrig vill lämna rummet haha.

Screenshot_2015-03-13-23-50-05-1

 

Peppad inför ikväll!

av alexherman

 

Äntligen dags igen! Tredje avsnittet, det går otroligt fort detta. Det gillar jag inte haha, man vill vara kvar i denna fantasivärld länge. Ikväll är jag superpeppad på att få visa min & Jeanettes Jive! Det är ett riktigt powernummer. Aftonbladet verkar vara minst lika peppade på den som vi är, läs deras artikel här:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/letsdance/article20460468.ab

Screenshot_2015-03-11-11-26-28-1Screenshot_2015-03-11-11-27-11-1Screenshot_2015-03-13-12-59-02-1

Power-Jive

av alexherman

Thats right! Power-Jive haha, det är så jag känner. Man hade hört igenom programmets säsonger genom åren att ”det skulle vara så himla jobbigt”, ”måste ha kondition”, ”folk går ner massor i vikt”. Hittills hade jag faktiskt inte alls känt av detta speciellt mycket, jag trodde jag var i toppform för detta. Tills vi fick Jive haha! Det är som att hoppa hopprep samtidigt som man ska göra sparkar. Fruktansvärt rolig dans, den ser till och med rätt lustig ut (vilket passar mig desto bättre). Men man kan bara göra hela vårat nummer ett par gånger med full fart, jag orkar inte mer haha!? Mjölksyra i låren attackerar mig innan vi ens kommit halvvägs in i träningspasset. Jag har inte riktigt fått kläm heller på när man ska ta i och slappna av, jag spänner benen hela dansnumret igenom och det håller verkligen inte. Men nu är det ju dans nummer 3, vilket innebär en lyxig resurs för min del.. lyft och hopp 😉 Såhär såg jag och Jeanette ut efter dagens 3 timmars pass.

Screenshot_2015-03-10-17-13-26-1

Tröjan gick till och med sönder idag haha!

IMG_20150310_190127-1

Det kändes som en självklarhet att varva Jiveträningen med lite Tango tillsammans med Simon. Det vart på vårat egna sätt. han har ju Tango denna Fredag, men man börjar ju bli nyfiken vad Simons dansare Maria verkligen har lärt ut för steg när det ser ut såhär för oss..

Screenshot_2015-03-10-21-00-53-1

Ingemar Stenmarks nya stil

av alexherman

Haha hörde ni att Ingemar sa ”fett med swag” till juryn i Fredags!? Orsaken var denna sketch vi gjorde några timmar innan sändningen haha! Men vi hade verkligen inte räknat med att han skulle säga sådär LIVE sen, så vi skrattade tills vi fick kramp bak i greenroom när vi hörde det haha!

strålande dag

av alexherman

YES idag är det en strålande dag! Först repade vi alla i studion på stora scengolvet 3ggr var. Sanslöst vettigt med just 3 gånger haha, första gången är alltid trasslig, sista gången kändes sjyst! Quickstep är så vansinnigt snabbt bara, om man missar något liteti stegen så är det mycket svårare att komma tillbaks än i en lugnare dans. Men det såg grymt ut från alla paren idag, en hög nivå helt klart! Och nu kan man ju åka ut ur programmet nästa gång… GULP! Läskigt på riktigt!

HAHA kolla bilden jag tog från träningssalarnas kök under vår lunchpaus, när jag klickade på fotoknappen var det ett rent och snyggt kort men ROCK’N’ROLL-POWER-NANNE KASTADE sig in i bilden och hann exakt i tid hahah! Hon är en riktig krut-tant! Säg inte att jag kallade henne tant bara haha.

20150304_131252

Hög nivå

av alexherman

Idag mår jag MYCKET bättre, kroppen har frisknat till mera, precis som för alla andra gamla sjuklingar här haha. Dansen gick också mycket bättre idag, phu! Vi hade en mini-uppvisning idag där vi visade upp vår dans för några andra par, och såg deras. Superskönt, då kan vi alla göra detta underhållningsprogram tillsammans istället för mot varandra. Och idag är det bara Tisdag, ändå så vart vi alla mäkta imponerad av parens danser. En riktigt hög nivå! Jag tror det generellt blir högre och högre nivå för varje säsong, nu är det ett par dagar ifrån sändning nr2, men ändå ser det riktigt bra ut!

Screenshot_2015-03-03-20-01-21-1

 

Sida 1 av 2
Arkiv
 • Tjänstgörande nöjesredaktör: Sandra Wejbro
 • Nöjeschef: Andreas Hansson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB