Startsida / Inlägg

3 tips: Spa inifrån och ut!

av Tina Löfström
happiness-824419_1280

Nu på höstkanten kan det vara skönt att boosta sig själv med en spa-helg för insidan! Här kommer 3 saker du kan göra för att skapa en riktigt bra lyxhelg som verkligen fyller på energi och laddar batterierna!

1. Lyssna på dig själv.
Ta en check-up i tanken. Lyssna in dina egna tankar och vad du har som du behöver prata med dig själv om. Sitt tyst ner, utan distraherande omgivning och låt tankarna flöda. Glöm inte att du ska lyssna – inte prata!

2. Skapa ett nytt minne.
Skapa ett nytt minne genom att uppleva något. En fin promenad, en god middag med vänner eller något mer extremt (typ fallskärmshoppning). Fånga ögonblicken av upplevelsen och njut sedan av ditt nya fina minne!

3. Kom närmre.
Hör av dig till någon du vill komma närmre och öppna upp ett samtal. En kollega, en gammal barndomsvän eller svärbrorsan. Ring och kolla läget och småprata lite. Berätta gärna varför du ringer (för att du vill hänga mer, tycker personen är så trevlig eller vad nu orsaken är) och var inte rädd att öppna upp för djupare samtalsämnen än ”hur är vädret i Skövde?” och ”går bilen bra?”.

 

Lycka till!
Tina Löfström

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Karl Sigrelius och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB