Startsida / Inlägg

Att ge sig själv en gåva varje dag

av Tina Löfström

För mig har det alltid varit oerhört viktigt att leva det liv jag vill leva. Varenda dag stannar jag upp några minuter och tänker på vart jag är och vart jag vill komma. Ibland inser jag att jag är på fel väg, andra gånger stärks känslan av att vara rätt ute.

Varje gång jag gör detta så känns det som att jag ger mig själv en fin present. Att varje gång jag väljer att göra något som jag drömmer om så ger jag mig själv en gåva. En present inslagen i kärlek och värme och omtanke för mitt eget välmående.

När jag lever mitt liv fullt ut, ger jag mig den finaste gåvan någon kan få. Då är det lätt att älska mig själv och att ära mig själv.

gift-548296_1920

Ibland blir gåvan helt fel. Ni vet, när man ger någon något som inte passade. Jag minns exempelvis att jag gav min bror ett litet fodral att ha passet i. Han var väl cirka 16 år och hade inte ens ett pass just då. Ingen succé direkt 😉 Men det är ingen big deal, för det är inte gåvan i sig, utan tanken bakom som spelar roll.

Samma sak gäller för gåvorna till oss själva. Ibland väljer vi fel. Jag har tagit många (för mig) fel vägar genom livet. Och det är okey. Det är okey att gå fel. För jag fortsätter att ge mig gåvan att få välja.

Lycka till!
Tina Löfström

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB