Startsida / Inlägg

Tips!

av Tina Löfström

När jag var 19 år hörde jag för första gången talas om att det fanns coacher. Jag var i ett vägskäl. Jag hade nyss slutat gymnasiet och visste inte alls vad jag skulle göra av mitt liv. Jag satte mig ner och googlade ”coach”, men hittade ingenstans där jag kunde få kontakt med en utan att behöva träffas och med garantin om att de visste vad de pratade om. Det slutade med att jag fick bli coach själv istället 😉

Därför blev jag extra glad när jag hörde om en ny tjänst, Wellobe Coach som lanserades nu i dagarna. Där kan man boka och träffa en coach helt online! Aftonbladet Wellness har skrivit en riktigt bra artikel om detta som ni kan läsa här!

screenshot15

På Wellobe Coach huserar dessutom flera av mina kollegor, som också läst till coach på högskolenivå och det känns verkligen härligt att de tar fasta på att ha grym kompetens på siten.

Lycka till!
Tina Löfström

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB