Startsida / Inlägg

Kroppens visdom

av Tina Löfström

Jag är ett stort fan av att lyssna på min egen kropp och mina tankar. Efter många år av att bara ha kört på, har jag insett att det faktiskt gör mig MER produktiv att göra MINDRE.

Jag har lärt mig den hårda vägen. Jag körde tills jag stupade. Det var en viktig lärdom i det, men jag hade lika gärna kunnat bespara mig mörkret om jag bara hade lyssnat. För kroppen har också en röst och röster behöver bli hörda.

Den lärdomen gör att jag ständigt tränar mig i att lyssna på kroppens signaler. Trötthet, harmoni, seghet i musklerna, sirapstankar, virrighet, glädje, osv. Varenda signal som kroppen sänder säger mig något och mitt uppdrag är att verkligen lyssna.

 

Lycka till!

Tina Löfström

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB