Startsida / Inlägg

Lista: 3 enkla knep för att lära känna dig själv bättre!

av Tina Löfström

road-815297_1920

1. Leta styrkor
Dina erfarenheter, gener och lärdomar bildar en unik uppsättning av styrkor. Styrkor är precis som det låter – saker du gör riktigt bra och som du gillar att göra. Fundera därför 1) vad du tycker om att göra och 2) saker du gör bra. Skriv ner dessa och hitta ett samband!

2. Prata med dig själv
Ställ utmanande frågor till dig själv för att forma och förstärka dina egna värderingar. Utforska dina egna tankar. Vad tycker du egentligen om musik? Vilken är din favoritblomma? Vad kan du göra mer eller mindre av i livet för att må ännu bättre? Ställ vilka frågor du vill och glöm inte att lyssna på svaret!

3. Omfamna ditt eget sällskap
Den viktigaste personen i ditt liv är du. Utifrån dig själv hittar du energi och glädje i livet, kärlek att kunna ge till andra och därför är relationen väl värd att lägga tid på. Ta därför ett par minuter att lyssna in dig själv. Låt tankarna vandra en stund och lyssna nyfiket. Vad pågår i ditt huvud egentligen? Låt tankarna vandra och bara flyt med!

Lycka till!
Tina Löfström

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Mikael Hedmark och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB