Makeup on my mind

Makeup on my mind

Startsida / Inlägg

3 från samma – Shiseido

av Anna Wahlberg

 

Vissa märken är det svårare än andra att begränsa sig till att nämna tre favoritprodukter. Shiseido är ett sådant.
Jag har gått och klurat och klurat och vänt och vridigt på det, och om jag ska vara krass så är det de här tre produkterna jag alltsomoftast sträcker mig efter när det gäller produkter från Shiseido:

”Natural eyebrow pencil”. Den är bara bäst. Det har jag redan skrivit om här.

”Perfect foundation brush”. Den är också bara bäst. den har jag skrivi om här.

”Perfect rouge” i nyansen RD732 är ett ljuvligt krämig läppstift, halvblankt och med fin täckning. Nyansen skulle jag mest vilja beskriva som dammrosa. En nyans som gör sig finfint att bara slänga på när man känner sig lite blek och inte orkar fixa allt, men som också passar till både gröna och grå favvoskuggan. Sen gillar jag att läpparna inte blir sådär flagiga och torra som de kan bli av mycket läppstift. Sist men inte minst så är avnötning prydlig vilket är ett enormt plus i min bok.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Jennifer Snårbacka och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB