Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

En fundamental ekologisk missuppfattning

av Malin Collin, reporter

Idag GICK jag sju kilometer. Bara sådär. Sedan åt jag en halv parmesan-quesadilla. Den var gjord på fullkornstortilla så det måste ju vara nyttigt. Och parmesanen var ekologiskt. Jag har kommit på att jag hela tiden tror att mat är nyttig för att den är ekologiskt. Som att det är samma sak som smalmat. Jag köper hur mycket ost, vispgrädde, glass och choklad som helst och så sitter jag på kvällskvisten och gottar mig åt att jag äter både hälsosamt, miljövänligt och kalorisnålt. Det är ju en rejäl lögn. Det ser jag på vågen. Trots att den inte är miljövänlig.

  • Tjänstgörande redaktörer: Joakim Ottosson, Kristina Jeppsson och Elvira S Barsotti
  • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB