Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Giro D’Italia live i Rom

av Malin Collin, reporter

Just nu kollar vi på sista etappen av Giro d’Italia live här i Rom. Vi har en perfekt plats (när en brant backe just tar slut och går över till sväng – detta enligt min kille som är proffs) precis utanför hotellet. Niklas står med sin kamera med objektiv lika långt som min arm och fotar närbilder på alla världscyklister medan jag applåderar och skriker lite uppmuntrande ord på olika språk och agerar sidekick. Just nu är sidekicken på hotellet för kisspaus och karthämtning. Innan gick sidekicken i värmen och köpte en burgare till fotografen. Just det: inte en droppe regn sedan vi kom trots att det utlovades ”heavy showers” sedan i fredags kväll. *har bränt vänstra axeln*

 • Tjänstgörande redaktörer: Jennifer Snårbacka, Jenny Åsell och Fred Balke
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB