Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Lite mer 112 på gatan

av Malin Collin, reporter

Vid det här laget har vi alla förstått att min gata är något av en kriminell sådan. Sedan igår kväll har jag och min kille gått om varandra lite och inte hunnit träffas (annat än sovandes) så när jag råkade läsa hans blogginlägg om 112-ringning blev jag helt chockad. Läs här och bli skraja.

  • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén, Joakim Ottosson och Elvira S Barsotti
  • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
  • Redaktionschef: Karin Schmidt
  • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
  • Org.nr: 556100-1123
  • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
  • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
  • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
  • Telefon växel: 08 725 20 00
  • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB