Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Lurad av Hötorgshandlarna – som vanligt

av Malin Collin, reporter

Jag missade lite att det var sommar idag och dog en smula i ullkofta. Under en snabb shoppingrunda shoppade jag noll grejer. Det enda jag egentligen ville ha var en söt liten trasa för 149 kronor på Gina Tricot men det var slutsåld på de tre Gina Tricot-butiker jag besökte. Försökte också hitta något på Mango men eftersom jag inte är en femtioårig Versaceälskande ryska med smak för Rivieran och med lite skral kassa så hoppade jag över deras korta kavajer och neongula, lila och turkosa ensembler. Istället kände jag doften av jordgubbar från Hötorget och bestämde mig för lite marknadshandel. Alla priser som erbjöds mig lät osannolikt billiga. Sedan fick jag min påse med grönsaker och frukt och allt kostade helt plötsligt massor. När jag kom hem såg jag att jordgubbarna var övermogna. Alltid samma känsla av övergrepp efter Hötorgsinhandling.

 • Tjänstgörande redaktör: Elliot Morseth Edvinsson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB