Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Vårens vackraste bilder: en häxa iklädd min bröllopsklänning

av Malin Collin, reporter

emma.jpgJag är så förtjust i tjusiga fotojobb i glossy magazines. Allra mest gillar jag när bilderna andas decennier långt borta och sydeuropeisk dekadens (vilket ni nog har förstått vid det här laget). Lilla Hermione i Harry Potter-filmerna har ju helt plötsligt blivit vuxen och ursnygg och såg ut så här i aprilnumret av italienska Vogue. Jag har sedan dess emellanåt googlat fram dessa bilder för att få en skymt av den kanske snyggaste klänningen jag någonsin sett. Titta högst upp till vänster i bildcollaget så ser ni den (större bild här). Trots att jag knappast är giftastypen så småskriker ändå den där amerikaniserade brud-bruden långt bak i hjärnbalken: ”gift dig i den här klänningen, gift dig i den här klänningen!”. Sedan älskar jag ihjäl mig i flätan hon har i badkaret. Så alldeles underbart snyggt helt enkelt.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB