Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Den snaskiga Linda Rosing

av Malin Collin, reporter

Den alltid lika glamourösa och eleganta Linda Rosing har ju i veckan bekräftat ryktet om sin graviditet. Enligt uppgift ska hon vara i fjärde månaden. Det innebär att hon var på smällen när hon hånglandes spenderade natten ihop med den där 11-åringen från Södertälje i ”Den Rätte För Rosing”. Gulligt.

Det jag reagerade på var att Linda har blivit en kvällstidningskarikatyr av sådana mått att hon själv valde att kalla barnet hon väntar för ”kärleksbarn” i blogginlägget hon skrev för att bekräfta ryktet. Alltså: Linda Rosing uttrycker sig i kvällstidningslingo före kvällstidningarna själva hinner skriva rubriker. Men i hennes värld kanske man säger så. Kärleksbarn. Som om det ordet inte låter helt rubbat, småäckligt och löjligt. Ordet kärleksbarn lägger liksom fokus på de nyförälskade föräldrarna och deras älskog istället för på det väntade barnet på något sätt. Snaskigt helt enkelt.

linda_rosing_154958891.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Lina Thorén och Jennifer Laxén
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB