Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Drabbades av akut dillpotatis-sug

av Malin Collin, reporter

Jag drabbades just av ett mycket starkt sug efter lax och dillstuvad färskpotatis. För en sekund kom jag inte ihåg hur jag brukar göra dillstuvningen men då slog det mig att jag en gång har skrivit ner det i min matblogg. Så nu kan jag laga efter eget recept. (Måste börja uppdatera den igen. Har bara haft lite problem med batterierna i min kamera vilket har gjort att jag har tappat sugen lite. Ska köpa nya och börja fota mina middagar igen).

dillstuvad.JPG
 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Hanna Lindström, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB