Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Fördomar

av Malin Collin, reporter

Ord jag avskyr: pub. Det finns inget ord som kan få mig att känna så stort avstånd från mina medmänniskor som när ordet ”pub” används istället för ”bar”. Naturligtvis talar jag inte om de där näst intill karikatyrartade brittiska eller irländska pubarna – för de är just en pub. Jag talar om vanliga barer. Och själva aktiviteten: ”att gå till en mysig pub”. Jag går aldrig till en mysig pub. Jag går till en bar. Jag inbillar mig att människor som gillar att gå till mysiga pubar också gillar Per Gessle, stamp med fot i takt med pub-livemusik och flirtar med ambulansförare. Och där har du en av mina fördomar, Mymlan.

 • Tjänstgörande redaktörer: Frida Westergård, Love Isakson Svensén, Nils Höglander och Elvira S Barsotti
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB