Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Mitt någorlunda magnifika hår

av Malin Collin, reporter

Med detta lite färgredigerade foto (ser det inte lite ut som ett sjuttiotalsfoto kvalitetsmässigt?) vill jag bara visa ännu en gång längden på mitt hår. Att jag med ett visst mått av psykoblick stirrar på personen till vänster om mig kan ni försöka glömma. Så ser jag bara ut caught off guard så att säga. Och obs! personen utanför bild till vänster om mig känner jag så det är inte en okänd jag stirrar på i tunnelbanan bara sådär. Men det var håret jag ville visa upp. Gigantiskt!

malinred.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB