Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

The King of Pop is dead – Michael Jackson gick bort idag

av Malin Collin, reporter

Herregud! För några minuter sedan skrev jag ett lite skämtsamt inlägg på Twitter om att jag hade läst att Michael Jackson fått en hjärtattack. Det var inget skämtsamt alls gällande den saken – Michael Jackson dog precis! Jag vet inte vad jag ska skriva. Michael Jackson var aldrig min stora idol men han har hört till min uppväxt på samma sätt som lördagsgodis och Disneyfilmer.

 • Tjänstgörande redaktör: Lina Thorén, Lisa Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB