Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

End of the world-åskväder

av Malin Collin, reporter

Ett ”end of the world”-åskväder med tillhörande panikregn har just lagt sig över Stockholm. Jag tackar min egen lathet för att jag inte just nu befinner mig gåendes på Skeppsbron som var min tanke för 40 minuter sedan. Istället roar jag mig med att titta på hur folk springer, skriker och tappar grejer när de i panik försöker ta skydd från skyfallet. Det är ju jättekul så länge man inte är en av dem liksom.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB