Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Hollywood – here we come!

av Malin Collin, reporter

Jag och min syrra Mia har sedan förra sommaren förstrött och lite oengagerat jobbat på en plot till en Hollywoodfilm. Fram tills i dag hade vi bara en grov stomme färdig men efter två timmar på Trädgården har vi nu finslipat den grundläggande handlingen och till och med börjat casta. Än så länge har namn som Kate Winslet, Alexander Skarsgård, Michael Gambon och Robert Pattinson (mest för att vi ska få ha en anledning att hänga med honom givetvis) dykt upp. Det enda jag kan avslöja är att den handlar om jordens undergång (världens bästa filmtema – får aldrig nog) med en twist som aldrig har gjorts förut. Min kille som är en av de mest svårflirtade när det gäller idépitchar hånade först (när jag gjorde trailern – ni vet när man pratar med jättemörk röst och säger något i stil med: ”One man, one destiny – the end of the world” på dramatiskt vis) men satte sedan hånskrattet i halsen när jag hade pitchat färdigt. Han menade att det faktiskt var en bra idé. Så Hollywood – here we come!

miamalin2.jpgMia och Malin Collin – snart på en röd matta nära dig

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB