Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Nu har jag hittat ett litet solo-hotell åt mig

av Malin Collin, reporter

Nu har jag precis bokat en hotellnatt i Barcelona. Jag flyger nämligen hem från Spanien alldeles olagligt tidigt på morgonen den 18 augusti och vår by ligger ett par timmars tågresa från Barcelona. Sedan vill jag inte crasha vänners lägenheter när jag ska upp och härja i okristlig tid på morgonen. Jag letade efter ett hotell som låg i bra anslutning till Ronda del Litoral vilket är snabbaste trafikleden till flygplatsen och trillade över ett litet trestjärnigt sådant i min favoritkorsning i hela Barcelona: Ample/Avinyó – tillräckligt långt borta från Plaza del Tripis bongotrummor men med ett par urtrevliga restauranger och barer inom fem meters promenadavstånd.

rum2.jpgrum1.jpg 

 • Tjänstgörande redaktörer: Stefan Sköld, Sandra Christensen och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB