Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Jag hatar bilar från och med nu

av Malin Collin, reporter

Gissa hur roligt det här scenariot som vi befinner oss i just nu är: igår dog bilen i en tunnel under rusning här i Stockholm. Det kostar ungefär lika mycket som en mindre begagnad bil att reparera. Det kommer också ta flera veckor för verkstaden att få det gjort. Den 28:e har vi bokat en resa till Gotland med bilbiljett då vi ska bo på Gotlands östkust och köra runt och se lite grejer. Biljetten går varken att boka om eller avboka. Eftersom det är semestertider är alla billiga hyrbilar redan uthyrda vilket innebär att man måste gå på de lite dyrare och större hyrbilsalternativen. Känns så sjukt olönt. Om någon har en bil över så är jag mycket intresserad av att låna den. Bara så att ni vet.

 • Tjänstgörande redaktör: Hans Österman
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB