Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Jag och Britney Spears – lika som bär (och inte på ett bra sätt)

av Malin Collin, reporter

En sommar för några år sedan hade jag ett långt sommarlov från universitetet och vädret råkade vara fenomenalt hela juni och juli. Det ledde till att jag låg i bikini och solade hela juni och halva juli. Därefter drog jag till Spanien en månad drygt och tillbringade såklart varje dag på stranden. När jag kom hem såg jag ut som en tant från The Orange County med vitt hår och läderartad hy.  Jag har aldrig innan eller efter blivit i närheten lika brun eller fått lika solblekt hår. Man kan sammanfatta det som att det inte blev så snyggt.

Men när jag ser fotona från Britney Spears samarbete med Candie’s så kommer jag bara att tänka på hur jag såg ut i augusti den där legendariska sommaren: inte klok. Till mitt försvar sitter de där fotona på mig i ett familjealbum (och numera på en blogg visserligen) och jag saknade stylist. Britney däremot blev stylad på samma sätt för en oerhört påkostad annonskampanj. Det är sådana saker som går över mitt förstånd.

sommar -091.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Sandra Christensen, Alex Rodriguez och Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB