Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Ännu en dag med frikyrklig frisyr

av Malin Collin, reporter

Den här dagens frisyr blev en flätvariant på mormon-frisyren från igår. Imorse hade jag en tanke på att jobba upp en Alexander Wang-fläta men jag fick panik på allt hår i ansiktet och på tre sekunder var jag tillbaka i frikyrkan. Vad är det för fel på mig? För varje dag som går påminner jag mer och mer om någon som precis blivit frälst och börjat gilla fromma frisyrer och småblommiga sommarklänningar. Och fotriktiga lågskor och noll smink givetvis. Igår tänkte jag ett tag på att stubba mig bara för att bryta den onda cirkeln.

Bild 3.jpg Bild 4.jpg
 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB