Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Varför har jag startat en hårblogg?

av Malin Collin, reporter

Fråga jag ställer till mig själv: varför har jag startat en hårblogg? Det är ju helt sjukt.

På tal om hår (jag kan uppenbarligen inte låta bli) så får jag en guldig påskkycklingsfärg på mitt hår för att jag aldrig orkar använda silvershampo. Vet ni vad jag gör då? Jo, jag tar en grabbnäve torrshampo som ser ut som talkpuder och duttar det i hela håret så det färgas lite vitt istället för att gnugga in det i hårbotten som man borde. Då får man en lätt och ledig Marie Antoinette-känsla på frillan hela dagen. Plus lite mjälliknande avfall på axlarna, men det kan man borsta bort ganska så lätt.

Nu ska jag komma på andra ämnen än hår för framtida blogginlägg.

 • Tjänstgörande redaktör: Johan Edgar
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB