Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Kvällens musiktips

av Malin Collin, reporter

Två låtar på min min jobb-playlist som jag har lyssnat sönder idag (listan heter för övrigt ”If I can’t be a star I won’t get out of bed” mest för att peppa mig själv):

Givetvis måste jag avsluta med låten vars text har inspirerat namnet på playlisten: Waking Up med Elastica. Mitt mål när jag var 17 år gammal: att se ut och VARA Justine Frischmann som sjunger i bandet (hon var med och grundade Suede när hon var ihop med Brett Anderson och blev sedan ihop med Damon Albarn i Blur och frontade sitt eget band och var snyggast, coolast och tuffast i hela nittiotalets indie-universum. Älskar henne fortfarande och youtub:ar för jämnan ”Dreamspaces” – ett brittiskt konstprogram som hon var programledare för typ 2003 plus hennes bröllopsbilder).

 • Tjänstgörande redaktörer: Fredrik Palmqvist och Matilda Andersson
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Lena Mellin
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Michael Poromaa, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB