Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Nytt jobb!

av Malin Collin, reporter
IMG_0135.jpg

I går fick jag ett jobb på nöjesredaktionen på Aftonbladet så jag blev ungefär superglad och ställde till med skumpafest hemma hos mig. Först svepte jag och min kille champagne och sedan stack han i väg på fest och mina systrar, min fina kompis Katti och min extrasyster Sanna droppade förbi på mer bubbel. Jag fick fina blommor som transformerar lägenheten till en mer vuxen sådan. Sanna tänkte köpa en salami och en t-shirt på t-centralen men ändrade sig till Ben & Jerrys. Gud vad härliga vänner jag har. 

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB