Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Påsk på egen hand

av Malin Collin, reporter

Nu packar min kille väska och en gigantisk kartong fylld med avancerad racercykel plus utrustning för att i natt åka mot Arlanda och sedan vidare till Mallorca för ett elva dagar långt cykel-boot camp. Jag blir kvar i Stockholm. Sedan är det påsk och mina systrar a.k.a best friends flyger till Helsingborg. Och jag blir kvar i Stockholm.

Det känns lite trist just nu. Inte för att jag är en sådan som alltid måste ha sällskap, jag njuter av ensamhet och kravlöst egenumgänge men jag vet inte, det känns ändå lite tomt.

Men å andra sidan har jag massor av saker som släpar efter och måste bli skrivna så det är ganska välbehövligt med fyra dagars ledighet. Dessutom ska jag tvinga över lite kompisar på middag. Kanske koka ett ägg? Vem vet, vad som helst kan hända. Kanske går jag ut?

På ett sätt känns det faktiskt lite mysigt att ha en påskhelg för sig själv.

 • Tjänstgörande redaktörer: Ellinor Brenning och Elin Wieslander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt, Lotta Folcker
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB