Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Brunch med min…

av Malin Collin, reporter

Brunch med min kille vid Skanstull. Härlig sol och nästan riktigt sommarväder. Sedan shopping på Ringen där min kille köpte sex, sju plagg – allt i marint tema medan jag nöjde mig med ett par sandaler. Nu ska jag sola lite på vår bakgård och läsa lite i en av mina all time favourite-böcker ”Den hemliga historien” av Donna Tartt. Har sedan jag var sexton önskat det var jag som hade skrivit det där mästerverket. Sedan blir det grillfest hos mina svärisar i Enskede. Och där någonstans avslutas mina enda två dagars semester aka helg den här sommaren. Imorgon bitti väntar allvar (eh, och nöje givetvis) på Aftonbladet nöje. 

IMG_0228.jpg
 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB