Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Om att ha en liter olivolja i håret

av Malin Collin, reporter
kiehls-creme-BA-0707-de.jpg

När min syrra Anna var i New York köpte hon ett helt Kiehl’s-set till mig med hårvårdsprodukter. Igår skulle jag testa ”Creme with silk groom” som låg i paketet. På förpackningen framgick det inte om man skulle tvätta ur krämen eller om den skulle sitta kvar efter applicering i fuktigt hår. Jag googlade till och med på det och då förstod jag det som att den skulle kramas in i håret för bästa stylingresultat.

Antingen måste jag lära mig bättre engelska eller så var det bara en enkel missuppfattning. Jag slängde i en klick i mitt torra blonderade hår och fönade sedan det. Eftersom det regnade i går och jag befann mig på stan tänkte jag inte så mycket på det men när jag hade varit hemma i två timmar och håret fortfarande inte var det minsta torrt gick jag in i badrummet och chockades av mitt hår. Det såg ut exakt som att någon hade hällt en liter olivolja över det. Helt blött, fett och fullt med kamränder.

Eftersom jag inte orkade tvätta om det hällde jag i fyra deciliter torrshampo vilket inte egentligen hjälpte men med en hatt på huvudet löste jag problemet. Nu ska jag tvätta om det och prova att tvätta ur denna mirakelkräm innan jag fönar det.

Älskar för övrigt de andra produkterna (och säkerligen denna också när jag väl lärt mig använda den).

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell, Hanna Lindström
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB