Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Den allra bästa anledningen till att gifta sig

av Malin Collin, reporter

Det är mycket tjat om kungabröllopet nuförtin. Jag tänkte att om jag någonsin gifter mig ska enbart danser som den nedan tillåtas på bröllopsfesten. Jag ser särskilt framemot dansstegen om man spolar fram filmen till 0.47. Jag tänker hela min familj där hand i hand och lite kompisar bakom. Kanske en kusin och gamla mormor. Jag skulle helt ärligt kunna gifta mig bara för att tvinga alla gäster till exakt den här dansen.

 • Tjänstgörande redaktör: Ellinor Brenning, Tobias Johannesson, Rebecka Rakell
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB