Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

En kväll i hipsterns tecken

av Malin Collin, reporter

Sedan ett par veckor tillbaka har mitt liv varit alldeles för stressigt för mitt eget bästa. Idag lade jag saker till handlingar genom att hänga med Cissi hela eftermiddagen. Sedan ringde min syrra och tyckte att ett helt gäng skulle mötas upp på Trädgården för att äta middag i solen, vilket vi gjorde. Hamburgare från grillen, öl och systrar, pojkvän och killkompis. Dessutom hittade jag Rebecca där också, fick lyssna på musik och spana in Stockholms hipstertätaste publik.

mats.jpg

Hipstamatc-funktionen på iPhonen fick min kompis Mats att se ut som om han var tagen direkt från tv-serien ”True Blood”.

malin.jpg

Här är jag. Tyvärr måste jag färga min utväxt. Sedan har jag lite magkatarr. God natt!

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Alex Rodriguez, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB