Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

Glad på jobbet

av Malin Collin, reporter
Bild 2010-11-25 kl. 21.04 #2.jpg

Hej, hej. Här sitter jag och jobbar med roliga grejer. Pratade just med kollegorna som är i Malmö på Idol. De har hållit mig uppdaterad på allt spännande som hänt där hela dagen. Annars har jag väldigt mycket kläder på mig. Trodde att det skulle bli en jobbdag där man stod ute hela natten och väntade på folk så jag ser ut som en boll. Skulle jag välta i snön finns det ingen chans att komma upp på egen hand, om ni förstår hur jag menar. Tur jag ska ta taxi hem sen. Jag slutar nu för det här var det tråkigaste jag någonsin har skrivit. Hej då.

 • Tjänstgörande redaktörer: Love Isakson Svensén, Frida Westergård och Nils Höglander
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lotta Folcker
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB