Malin Collin

La Dolce Vita vs Hell i Stockholm

Startsida / Inlägg

När man är för fåfäng men inte det minsta fotogenique

av Malin Collin, reporter

Grej jag inte orkar: att det var just den här dagen som jag tog min byline-bild till Aftonbladet. Nu måste jag var och varannan dag stoltsera med en fundamentalistisk mormonfrisyr, en ansiktsform som ser ut som ett nykokt ägg och ett osäkert icke-leende i Nordens största tidning. (Det tog dessutom fotografen 400 bilder för att få fram det som finns i tidningen under mina artiklar).

Slutsats: Jag är alltför fåfäng men inte det minsta fotogenique.

 • Tjänstgörande redaktör: Stefan Sköld, Sandra Christensen, Mattias Kling
 • Chefredaktör, vd och ansvarig utgivare: Lena K Samuelsson
 • Stf ansvarig utgivare: Martin Schori
 • Redaktionschef: Karin Schmidt
 • Besöksadress: Västra Järnvägsgatan 21, Stockholm
 • Org.nr: 556100-1123
 • Momsregistreringsnr: SE 556100-112301
 • Kontakt: förnamn.efternamn@aftonbladet.se
 • Aftonbladet Plus Kundcenter: tipsa@aftonbladet.se
 • Telefon växel: 08 725 20 00
 • FÖLJ OSS

© Aftonbladet Hierta AB